HTML

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant

A távol-keleti gasztronómia feltérképezése.

Idő

Kedvencek

Friss topikok

Sushi típusok III.

Wasabimánia 2010.05.18. 15:14

Gunkan sushi:

Egy ovális, kézzel formált szusirizs halom, melyet úgy tekernek körbe egy szélesebb nori-szalaggal, hogy az a feltétnek kis tálat formázzon a halom tetején. Ebben az esetben a feltét általában valami puha, laza vagy apróravágott hozzávaló, amit a nori-szalag tart meg a rizs tetején.

Lazackaviáros gunkan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Repülőhal kaviár: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonhalsaláta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kacsamáj: 


 

Címkék: sushi kacsamáj nori gunkan lazackaviár repülőhalkaviár tonhalsaláta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wasabimania.blog.hu/api/trackback/id/tr142048042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.