HTML

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant

A távol-keleti gasztronómia feltérképezése.

Idő

Kedvencek

Friss topikok

Sushi típusok II.

Wasabimánia 2010.05.19. 13:11

Maki sushi:
Kiterített bambuszrolóra helyezik a szárított tengeri algalapot (Nori), amit kb. 1 cm vastagon borítanak be rizzsel és a közepére rakják a halcsíkokat, vagy zöldségeket. A bambuszroló segítségével feltekerik, kissé összepréselik, majd összevágják kis szeletekre ( általában 6db-ra ). 

Lazac maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ropogós rák maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szurimi maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vöröstonhal maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kacsamáj maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lazackaviár maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonhalsaláta maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegetáriánus maki sushik:

Avokado maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omlett maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uborka maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zöldspárga maki

Címkék: maki lazac sushi uborka omlett kacsamáj vegetáriánus avokádó vöröstonhal zöldspárga lazackaviár ropogósrák szurimi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wasabimania.blog.hu/api/trackback/id/tr922047687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.